Προπόνηση μπροστά στο κοινό της ΑΕΛ έκανε την Πέμπτη η ομάδα. 

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη, οι "βυσσινί" κατέβηκαν με τις φόρμες στο γρασίδι του AEL FC ARENA για να προπονηθούν τη στιγμή που αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας πήγαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους παίκτες και να τους δώσουν δύναμη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όλη η εξέδρα χειροκρότησε τον Σάκη Τσιώλη μόλις εμφανίστηκε από τη φυσούνα, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να ευχαριστεί τον κόσμο και να εκφράσει τη χαρά του που επιστρέφει στην ΑΕΛ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ως ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά στην προπόνηση, το πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ είχε και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν ασκήσεις αντοχής με συνδυασμό στα τελειώματα των φάσεων από τους επιθετικούς.

Ο Τσιώλης ζητούσε επίμονα οι παίκτες του να παίζουν με μία επαφή και να μην καθυστερούν στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ο Τσιώλης έκανε αρκετή τακτική χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο γκρουπ και δίνοντας συνέχεια εντολές για το πώς θέλει να δουλεύει η ομάδα τόσο επιθετικά αλλά και αμυντικά.  Ατομικό ακολούθησαν οι Ροβίθης, Βέρτζος, Λαμπρόπουλος, καθώς και ο Ξενοδόχοβ.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση του ARENA:

Εικόνες από Athleticlarissa.gr