Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΛ νικώντας με 2-1 τον ΠΑΣ σε φιλικό που έγινε στην AEL FC Arena.
Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 41’, όταν ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε από τον Τζημόπουλο και ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Το «θύμα» ανέλαβε και την εκτέλεση γράφοντας το 1-0.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι μετά από επαφή του Μιχαήλ με τον Γιαννιτσάνη στο 59’ και στην εξέλιξη της φάσης δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Νικολιά, ο οποίος βρήκε αρκετό ελεύθερο χώρο και με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για το 1-1.
Οι παίκτες του Πάους αντέδρασαν και τη λύση έδωσε ο Κρίζμαν λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο (69’), όταν στο όμορφο πλασέ του δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Βελλίδης. Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Θεοδωρόπουλο και το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.
ΑΕΛ (Α. Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο(65? Φατιόν), Κόντορ( 65? Γουάλας), Γκόλιας, Ζίζιτς (46? Φάρκας), Ανδρεόπουλος(65? Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς(λ.τ. 40? Αναστασόπουλος(76? Ντέλετιτς)), Λαμπρόπουλος(65? Μασούρας), Γιαννιτσάνης(65? Κρητικός), Κουτσιανικούλης(65? Κρίζμαν), Περόνε (46? Ντοντό).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος(76? Μαυροπάνος), Μπέριος (46? Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (46? Καρανίκας), Γιάκος (66? Μπέτρα), Γαρουφαλιάς (61? Λίλα), Νικολιάς (61? Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (46? Κοζορώνης), Ναδάλες, Κόντε (85? Παπαδόπουλος)
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων). Βοηθοί: Ακρίβος, Μάνος (Λάρισας).

sport-fm.gr