Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοινώνει τις μεταγραφές των  Αρζουμανίδου Ευτυχία και Νέστορα Κωνσταντίνα.
Και οι δύο αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα σε μία θέση όπου η  ομάδα ήθελε ενίσχυση μετά και την παραχώρηση της Νάση στον ΠΑΟΚ αλλά  και τον σοβαρό τραυματισμό της Βλασειάδου στην Εθνική ομάδα η οποία  και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.
Η Αρζουμανίδου είναι γεννημένη το 2003 και προέρχεται από τις  Ακαδημίες της ΑΕΛ και επιστρέφει σε αυτήν μετά από σχεδόν 2 χρόνια και  από τις Πιερίδες Μούσες όπου και είχε δοθεί σαν δανεική για να  αποκτήσει εμπειρίες ενώ η Νέστορα έχει καταγωγή από την Ελασσόνα και  έχει πολύ μεγάλη εμπειρία με πολλές συμμετοχές σε Β' & Γ' Εθνική με  διάφορες ομάδες. Τελευταίος της σταθμός ήταν οι Ολυμπιώτισσες  Ελασσόνας με τις οποίες η ΑΕΛ είχε την συνεργασία και πέρυσι είχε  γίνει η από κοινού συμμετοχή ομάδας στην Γ' Εθνική.
Έτσι λοιπόν με αυτές τις δύο κινήσεις κλειδώνει και η θέση του  τερματοφύλακα και πλέον εκτός από κάποια εξαιρετική περίπτωση δεν  πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις από τη στιγμή μάλιστα  που η ΑΕΛ και φέτος συνεχίζει την ανανέωση του ρόστερ και την προώθηση  όλο και περισσότερων νεαρών αθλητριών από την Ακαδημία.
Έτσι λοιπόν μετά τις προωθήσεις πέρυσι των Ζαχείλα, Σκοτεινιώτη και  Λέμε και στην ουσία φέτος και της Αρζουμανίδου, στην Γυναικεία ομάδα  προωθείται και η Γιάννα Καπιτζίκα.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτήν την Κυριακή έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με  την ΑΕΛ να υποδέχεται στην 1η αγωνιστική τη νεοφώτιστη Αγία Παρασκευή.