Με δυο αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στο βαθμολογούμενο, για την παγκόσμια και ολυμπιακή κατάταξη, τουρνουά, στο Βελιγράδι της Σερβίας, με τους Αρβυθά Παναγιώτη και Καλτέκη Φαίδρα.

Αναλυτικότερα, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Καλτέκη Φαίδρα μετά από πέντε αγώνες στη κατηγορία γυναικών, πραγματοποιώντας τέσσερις νίκες και μια ήττα στον τελικό.

Στο πρώτο αγώνα, αντιμετώπισε την πέμπτη παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 από το Μεξικό, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο χρυσό γύρο (τέταρτος γύρος, όταν το παιχνίδι τελειώνει ισοπαλία), στο δεύτερο αγώνα αντιμετώπισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2013, από την Αυστραλία, ενώ στον τρίτο αγώνα αντιμετώπισε την αθλήτρια από την Γερμανία.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τη πρωταθλήτρια Σερβίας και στο τελικό την Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια από την Πολωνία, όπου και ηττήθηκε.

Τέλος, ο Αρβυθάς Παναγιώτης, αγωνίσθηκε στην κατηγορία εφήβων, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας στο πρώτο και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που αποκόμισαν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αθλητές ήταν το δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που συμμετείχαν σε διεθνή διοργάνωση, κατακτώντας ασημένια μετάλλια στις αντίστοιχες διοργανώσεις.

Οι προπονήσεις και οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο.