Στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ 2 ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Παράσταση για έναν ήταν το ματς Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2. Και είναι εύκολα κατανοητό από την έκταση του σκορ ότι οι γηπεδούχοι ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης…

Μια δίκαιη και μεγάλη νίκη για τους «ροσονέρι» των πολλών προβλημάτων, αποχωρήσεων και με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Ντίνο Σπυρόπουλο (κόουτς της ομάδας Νέων).

Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτος, ειδικά η άμυνα του ήταν προκλητική με παιδικές αντιδράσεις, που είτε έπαιζε πολύ ψηλά είτε άνοιγε ως… βεντάλια με συνέπεια να μένει κάθε τρεις και λίγο εκτεθειμένη.

Μάλιστα, αν δεν ήταν ο τραγικός βοηθός Δελής (Βοιωτίας) με συνεχόμενα εσφαλμένα οφσάιντ στους παίκτες της Παναχαϊκής το σκορ θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για τους νικητές.

Στην ουσία η Παναχαϊκή έπαιξε μόνη της και πήρε το τρίποντο-ανάσα, που τόσο πολύ ανάγκη -και βαθμολογικά πια- είχε…

Ο χορός των γκολ άρχισε μόλις στο 4’ με την Παναχαϊκή να ανοίγει το σκορ με τον Ανάκογλου για να γίνει το 2-0 στο 15’ από τον Μυτίδη. Ο Κύπριος επιθετικός πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 32’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83’ από τον Μασούρα, έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ.

Να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, είχε τον έλεγχο και από το 64’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού δικαίως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκουστάβο του Απόλλωνα Λάρισας.

a-sports.gr