Ισόπαλη αν και με καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε το Σάββατο η ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν με 1-0, ωστόσο η ισοφάριση δεν άργησε για τους Γιαννιώτες, με την ΑΕΛ να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά να πέφτει πάνω στον εξαιρετικό Πασχαλάκη.

Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ στη μάχη για την παραμονή.

Το ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έξι λεπτά μετά την έναρξη αυτής, ο Πέδρο Κόντε παρέλαβε την μπάλα στην περιοχή, έκανε την "ποδιά" στον Γιοβάνοβιτς, επιχείρησε και το πλασέ με το εξωτερικό, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 11ο λεπτό, ο Ισπανός τεχνικός έφθασε ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ευριπίδης Γιάκος έκανε το τακουνάκι στον Πέδρο Κόντε, ο δεύτερος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Στο 16', η ΑΕΛ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στην αναμέτρηση. Ο Αβραάμ δεν μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Τζημόπουλος βγήκε πάνω του γρήγορα και δεν τον παρεμπόδισε.

Δύο λεπτά αργότερα (18ο) ήρθε το γκολ για τους "βυσσινί". Ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιοβάνοβιτς νίκησε τον Τζημόπουλο στον αέρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα.

Στο 32', ο Αγκάνοβιτς επέμεινε στα δεξιά, κέρδισε τις κόντρες, έδωσε στον Ντέλετιτς, ο Σέρβος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα αριστερό δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Στο 40ό λεπτό, Ο Ναζλίδης κοντρόλαρε με το στήθος, έδωσε στην πάσα στον Αβραάμ, ο διεθνής Κύπριος πιάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πασχαλάκης απομακρύνει την μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα (41') ήρθε το λεπτό της ισοφάρισης για την ομάδα της Ηπείρου. Κόντε και Γιάκος "έκρυψαν" την μπάλα, ο Ισπανός με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο και διαμόρφωσε το 1-1.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Ναζλίδης, Βαρέλα,Αγκάνοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ακόστα, Γιάκος, Κόντε

Με πληροφορίες από sport24.gr