Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να χωρίζει τους δρόμους της με τον Σάντι Κρίζμαν προχώρησε την Τρίτη (30/1) η ΑΕΛ.
Με ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» κάνουν λόγο για «ανεύθυνα δημοσιεύματα» υπενθυμίζοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.
Άλλωστε, όπως τονίζουν, στόχος τους είναι η δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ως εντελώς ανεύθυνα δημοσιεύματα είτε εφημερίδων είτε sites περί του ότι δήθεν λύεται η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Sandi Krizman.
Ο Sandi Krizman, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας συνετέλεσαν μέχρι σήμερα σε όλη αυτήν την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το πλάνο μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας προοπτικής τριετίας, τετραετίας, πενταετίας.
Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να τις διασταυρώνουν με τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ ΑΕΛ».
Τα «αποκαλυπτήρια» των μεταγραφών
Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (31/1) θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA».

a-sports.gr