Κοντά σε ακόμη μια προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται η ΑΕΛ.  Οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι το απόγευμα της Τρίτης θα έρθει στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.
Ο 27χρονος επιθετικός από την Ονδούρα, που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Μάραθον (Ονδούρα) τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΛ και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί από την ομάδα της Λάρισας.
Η ενημέρωση της ΑΕΛ
Στην Αθήνα και μετέπειτα στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο 27χρονος κεντρικός επιθετικός Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ (Diego Antonio Reyes Sandoval), προκειμένου - εκτός σοβαρού απροόπτου - να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο Ντιέγκο Ρέγες είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1990, είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας (τελευταία συμμετοχή στις 22/1/2017), όπου μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί στις ομάδες της χώρας του Μάραθον και Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, ωστόσο η τυπική πιστοποίηση της μεταγραφής θα γίνει γνωστή με νεότερη επίσημη ανακοίνωση.