Δεν κατάφεραν να σκοράρουν ΑΕΛ και Πλατανιάς στην μεταξύ τους αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής στο AEL FC ARENA, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.

Σε ένα παιχνίδι σε έναν προβληματικό αγωνιστικό χώρο και όπου κατά διαστήματα το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ήταν τραγικό ΑΕΛ και Πλατανιάς έμειναν στο μηδέν. Ένα δοκάρι η γηπεδούχος Λάρισα και δύο ο Πλατανιάς με Πριντέτα! Φωνές για διαιτησία από την ΑΕΛ που ζήτησε δύο πέναλτι. Ένα πέναλτι ζήτησαν οι Χανιώτες. Το 0-0 αφήνει σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΛ βέβαια που συνεχίζει να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

 Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν τον λες και ιδανικό οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση αλλά και κακής ποιότητας ποδόσφαιρο στο πρώτο 20λεπτο. Καταγράφτηκαν οι διαμαρτυρίες της ΑΕΛ για πέναλτι στον Ναζλίδη, ένα φάουλ του φορ της Λάρισας που έβγαλε δύσκολα ο Κοκκαλάς και κάποιες προσπάθειες του Γιακουμάκη.

 Ξαφνικά όμως από το 20' και μετά το ματς απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε άλλη εικόνα. Στο 28' ο Κοκκαλάς έβγαλε πολύ δύσκολα το σκαστό σουτ του Ντέλετιτς. Στην συνέχεια και ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι και άλλη μία φορά η ΑΕΛ. Το... ζουμί όμως είναι τα δύο δοκάρια. Ένα η ΑΕΛ με σουτάρα του Ρέντζα στο 29'. Άλλο ένα με Πριντέτα με προβολή στο 38'. Αυτήν την φορά για τον Πλατανιά. Έτσι έκλεισε το α' μέρος.

 Το β' μέρος ξεκίνησε και εξελίχθηκε όπως το πρώτο. Με κακό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Στο 64' ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε με γροθιές ένα καλό φάουλ του Βάντερσον. Στην συνέχεια ο Τσάκο είχε δύο μεγάλες φάσεις. Μία που δεν πρόλαβε να κοντρολάρει και να σουτάρει και ακόμα μία με προβολή και μεγάλη επέμβαση Κοκκαλά στο 77'. Ο Μανούσος πήγε να απαντήσει στις ευκαιρίες με σουτ ελάχιστα άουτ. Στο 86' ο Πριντέτα είχε νέο δοκάρι!

Η διάταξη της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος κίπερ, Τίκο, Φάρκας και Γκόλιας οι τρεις της άμυνας, οι Ρέντζας, Μονιάκης, Βαρέλα, Ντέλετιτς και Φατιόν στο κέντρο και οι Ναζλίδης και Ικάουνιεκς το δίδυμο στην επίθεση.

Από την άλλη ο Πλατανιάς είχε τον εξής σχηματισμό: Κοκκαλάς πορτιέρε, Πριντέτα, Καρυπίδης και Μπανανά τριάδα στα στόπερ, άξονας με Στάθη, Ντεβέσα, Μουνάφο και Γουνδουλάκη και μπροστά οι Μανούσος και Γιακουμάκης.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr