Πολύτιμη νίκη για την ΑΕΛ, που κατάφερε να επικρατήσει του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με 1-0 και να αυξήσει, έστω και προσωρινά, στους 4 βαθμούς την διαφορά από την Κέρκυρα και στους 7 από τον Απόλλωνα που αγωνίζονται αύριο.

Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, όμως ο ρυθμός ήταν κακός, με τον αγωνιστικό χώρο να μη βοηθά. Οι γηπεδούχοι, από την μεριά τους, δεν ανοίχτηκαν και κατάφεραν να απενεργοποιήσουν την ομάδα της Λάρισας, που δε μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Βοσνιάδη. Μόνο με ξεσπάσματα κατάφερε να απειλήσει, με το δεκάλεπτο, από το 30' έως και το 40' να είναι το καλύτερο των φιλοξενούμενων. Σε εκείνο το σημείο ανέβασαν στροφές, πίεσαν, έβγαλαν φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 39ο λεπτό. 

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με το άγχος να αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του στις ενέργειες των παικτών της Λάρισας. Αυτό, μέχρι και το 57ο λεπτό, όταν και ο Μαρουκάκης κατάφερε να... λύσει τον γόρδιο δεσμό και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναγιάρ, ο πρώτος σκόρερ των «βυσσινί» πήρε την κεφαλιά, με την τροχιά μπάλας να μπερδεύει συμπαίκτες και αντιπάλους και να καταλήγει στο βάθος της αντίπαλης εστίας. 

Με πληροφορίες από gazzetta.gr, εικόνα από larissasportnews.gr