Η προετοιμασία βρίσκετε ήδη στην δεύτερη φάση, με τις περισσότερες  αθλήτριες να έχουν επιστρέψει και να έχουν ενσωματωθεί. Ο τεχνικός της  ΑΕΛ προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει στροφές για να  προλάβει να ετοιμάσει την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος, με  τα προβλήματα όμως να μην λείπουν και να δυσκολεύουν το έργο του.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Αμπλεωνιακού για την παραχώρηση  των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες του φιλικού.
Τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν ακόμα δύο φιλικά με πιο δυνατούς  αντιπάλους, χωρίς όμως αυτό να αλλάζει τον προγραμματισμό της ομάδας,  η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη στα μέσα Οκτωβρίου.
Αύριο Τρίτη ξεκινάνε και οι προπονήσεις του τμήματος της Ακαδημίας  Γυναικών, με τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες. Όσα κοριτσάκια  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις, μπορούνε να  προσέρχονται στο γήπεδο Μητσιμπόνας Β' στις 16:00, ενώ για πληροφορίες  μπορούνε είτε να περάσουν από τα γραφεία της Ακαδημίας στην Θύρα-3  16:00-19:00, είτε να τηλεφωνήσουν στα 6973826490 και 6906205053.
Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά για την ειδική τιμή για τις πρώτες  τάξεις του Δημοτικού όπως και για την προσφορά που υπάρχει για εγγραφή  δύο αθλητριών μαζί.