Μεταγραφή στο... παρά ένα φαίνεται πως ετοιμάζει η AEΛ, καθώς οι σχετικές πληροφορίες του gazzetta.gr, φέρνουν τους «βυσσινί» να έχουν επαφές με τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου από το Ιανουάριο του 2016 έπαιξε σε εννέα παιχνίδια της και πλέον είναι πολύ πιθανό να έρθει στα μέρη μας. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και αν επιβεβαιωθούν, τότε ίσως και σήμερα Τετάρτη υπάρξει σχετική - θετική - εξέλιξη.

Ο 30χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντουμπρόβνικ, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωιστεί στην σλοβένικη Κόπερ (2011/12-25/6) και στην ΑΕ Λεμεσού (2016-15/4). Ομως έκανε «όνομα» στην Ρουμανία την σεζόν 2015/16, όταν και ήταν εκ των κορυφαίων του εκεί πρωταθλήματος με την φανέλα της Βιτορούλ (23/7) και μάλιστα κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Στον κάμπο αφήνουν να εννοηθεί τελευταία πως είναι πιθανό να κάνουν μία κίνηση της τελευταίας στιγμής και ο Αγκάνοβιτς δείχνει να είναι ο «εκλεκτός» τους.