Στα θετικά αποτελέσματα μετά την... παρένθεση της ήττας από την Παναχαϊκή επέστρεψε την Κυριακή (3/3) ο Απόλλων Λάρισας.
Η ομάδα του Άριαν Μπελά επικράτησε 2-0 της Σπάρτης εκτός έδρας για τη 19η αγωνιστική χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και απομακρύνθηκε από τους διώκτες της στη «μάχη» τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Στον αντίποδα, οι Λάκωνες, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους τον Παναγιώτη Αποστολάκο μέχρι την επισημοποίηση της πρόσληψης, όπως φαίνεται, του Γιώργου Μπένου, «βυθίζονται» και άλλο, με την παραμονή να φαντάζει όλο και πιο δύσκολη.
Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούν 3-4 φάσεις, χωρίς, όμως, να ευτυχήσουν να σκοράρουν.
Αυτό τελικά έγινε στο δεύτερο μέρος, με τον Σκούπρα να ανοίγει το σκορ στο 59ο λεπτό με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.
Οι Λάκωνες προσπάθησαν να απαντήσουν κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Λουκάο τελικά να «σφραγίζει» τη νίκη στο 87ο λεπτό.
Διαιτητής ήταν η Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Καραθανάση (Ανατολικής Αττικής) και Αντώνη Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου), ενώ 4ος ήταν ο Παναγιώτης Καδδας (Αχαΐας).
ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Αποστολάκος): Σφέτσος, Καλούσης (46' Τζιράντ), Κολτσίδας, Φραγκούλης, Λώλος, Τιεντσέ, Αγγελόπουλος, Τσιμάν, Καινούργιος, Νάτσης (70' Ρόμο), Δαδάκος (46' Βαλμάς).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιούλης, Λίταινας, Καμπέρης, Πολέτο (46' Γκουντρουμπής), Λουκάο, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (46' Μπραμπίγια).

a-sports.gr