Μετά από πέντε διαδοχικά ματς στα οποία δεν είχε καταφέρει να πάρει τρίποντο ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας την Κυριακή (13/5) με 3-2 του Παναιγιάλειου για την 31η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Οι Θεσσαλοί έδειξαν με το καλησπέρα ότι ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να μη χαλάσουν τελείως την εικόνα που είχαν καταφέρει να φτιάξουν στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο κατάφεραν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι, λοιπόν, στον αγώνα και μόλις στο 2’  πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Παπαζαχαρίας. Μάλιστα, στο 16’ έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Μαυριά να σκοράρει για το 2-0, φέρνοντας πιο κοντά στη νίκη την ομάδα του. Ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι στο 44’ με τον Ζαφειράκη, ωστόσο, δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να έχουν πάντως την κατοχή της μπάλας. Στο 71’ ευτύχησαν να σκοράρουν και τρίτο γκολ με τον Αγρόδημο και όλα έδειχναν πως το ματς είχε κριθεί.
Ωστόσο, η ομάδα του Αιγίου έδειξε μεγάλο πάθος και χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι έχει γνωρίσει τον υποβιβασμό πάλεψε μέχρι το τέλος. Αρχικά, μείωσε στο 74’ με τον Γαβριηλίδη, ενώ ο Τζανουλίνος στο 87’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, κάνοντας το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια του ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι οι Θεσσαλοί έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρούσης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Λεωνίδα (Τρικάλων), Στεφανή (Καρδίτσας)
Κίτρινες: 27’ Μηλιώτης, Κουρτεσιώτης, Δοξάκης, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Σκούπρα, 88’ Χατζής, 89’ Χαρίτος, 90’ Αγρόδημος, 90+2’ Παϊτέρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (76’ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62’ Λίταινας), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου (36’ Χαρίτος), Πολιανίδης, Δοξάκης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος, Γαβριηλίδης, Ζαφειράκης, Σμίλτος, Κάναλς (63’ Τσάινα), Σταματής, Κόκκορης (82’ Ντέιβιντ).

a-sports.gr