Πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε μια ιδιαίτερα αιχμηρή και ειρωνική ανακοίνωση, με την οποία επιχειρεί επίθεση στην ΕΠΟ για την επιλογή της αυτή, προφανώς λόγω του τρόπου με τον οποίο είχαν χωρίσει οι δύο πλευρές, όταν ο 65χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν για τον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000 ευρώ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000 ευρώ, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)