Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, θα βάλει το χέρι στην τσέπη για δυο περιπτώσεις, αφού τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η μια δίωξη αφορούσε τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο στις 2 Ιανουαρίου, για τον οποίο είχε πει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του πως "οταν εξελίχθηκε διαιτητικά, όχι απλώς προσκύνησε το βεζύρη αλλά ήταν από τους ανθρώπους σε σοκάραν", ενώ η δεύτερη για το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, το οποίο είχε χαρακτηρίσει "στημένο".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

- Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 16024/22.4.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

- Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3 γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 921/7.1.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

sdna.gr