Με τους γνωστούς απόντες προετοιμάζεται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι φέτος η ΑΕΛ.

Την Κυριακή οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν τα Χανιά σε ένα παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα γιορτής για την άνοδο στη Super League, με την ΠΑΕ να εργάζεται για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Στα αγωνιστικά υπάρχει ακόμα κίνητρο, καθώς ο στόχος της πρώτης θέσης δεν έχει επιτευχθεί, γι’ αυτό και η ΑΕΛ θέλει να κερδίσει και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Από το γρασίδι θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κομεσίδης και Γιοβάνοβιτς, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Πολ Ουρτάδο και Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Από την άλλη, η προετοιμασία των Χανίων για το ματς με την ΑΕΛ συνεχίζεται με αρκετές απουσίες  στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Συγκεκριμένα ο Τάσος Παγώνης έχει ένα τράβηγμα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, την ίδια στιγμή που ενοχλήσεις έχει και ο Μπριλάκης ο οποίος όμως ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν υπολογίζονται ο Σάντερσον (θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής), ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο Δεινόπαπας καθώς με την κίτρινη που δέχτηκε στο ματς με την Λαμία, θα εκτίσει δύο αγωνιστικές στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος.