Την τρίτη σερί ισοπαλία κατέγραψε ο Απόλλων Λάρισας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, μένοντας την Τετάρτη (30/1) στο εκτός έδρας 1-1 με τα Τρίκαλα, στο εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής και δεχόμενος μάλιστα την ισοφάριση στο 94'.
Έτσι, οι «κυανόλευκοι» με 26 βαθμούς είναι πλέον στο -9 από τον πρωτοπόρο Βόλο, όντας στην 3η θέση, με τον ΑΟΤ από την πλευρά του να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 13 πόντους στη 13η θέση, μαζί με τον Αήττητο.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, o Σμυρλής έπιασε το σουτ στο 8' για λογαριασμό των γηπεδούχων και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε φάουλ, ο Μαρκόφσκι έκανε την κεφαλιά και ο Πάνος αστόχησε με σουτ.
Ο Απόλλων είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 17', με τον Ταΐρη να εξουδετερώνει το σουτ του Τασιούλη, ενώ στο 27' ο Πολέτο έπιασε ωραίο σουτ, αλλά ήταν άστοχο.
Στο 35' ο Ταΐρης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Μαρκολίνο, ενώ στο 38' ο διαιτητής Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι για ανατροπή του Λούκας Ράμος, όμως ο βοηθός είχε ήδη σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.
Το β' ημίχρονο κύλησε για αρκετή ώρα δίχως αξιοσημείωτες φάσεις και τελικά αποδείχθηκε σημαντική η είσοδος του Γκουντρουμπή στο ματς αντί του Μαρκολίνο στο 71'.
Ο 23χρονος επιθετικός αστόχησε από καλή θέση και ύστερα από σέντρα του Τασιούλη στο 73', έξι λεπτά αργότερα όμως αξιοποίησε την πάσα του Πολέτο και με προβολή άνοιξε το σκορ.
Το παιχνίδι όδευε προς το διπλό, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπός με σουτ βρήκε δίχτυα, έσωσε την παρτίδα για τον ΑΟΤ και ταυτόχρονα στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Παγουρά και Δελή από τον Σύνδεσμο Βοιωτίας.
Κίτρινες: 24' Μαρκόφσκι, 36' Γκότοβος, 55' Συμελίδης, 57' Τριανταφυλλάκος, 66' Σμυρλής - 41' Χατζής, 43' Λούκας Ράμος, 87' Κουρτεσιώτης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45' λ. τρ. Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75' Λάσκαρης), Σμυρλής (80' Τσιμίκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (90' Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71' Γκουντρουμπής), Πολέτο (81' Λίταινας), Λουκάο.

a-sports.gr