Φιλικά παιχνίδια είχαμε για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ  λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα στην γειτονική Καρδίτσα.
Η ομάδα της ΑΕΛ αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε στο Τουρνουά  της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων Καρδίτσας και του νεοσύστατου τμήματος  Γυναικείου ποδοσφαίρου. Στο Τουρνουά πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια  μεταξύ τμημάτων των Ακαδημιών της ΑΕΛ, των Αγίων Θεοδώρων, των  Τρικάλων και του Βόλου 2004. Οι νεαρές αθλήτριες όλως των ομάδων  προσέφεραν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και χάρηκαν το ποδόσφαιρο σε  μία όμορφη εκδήλωση που στόχο είχε να προβάλει το Γυναικείο ποδόσφαιρο.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του  Βόλου 2004, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν πολύ χρόνο  συμμετοχής σε αρκετές νεαρές παίκτριες.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων για την φιλοξενία και  της εύχεται καλή συνέχεια στον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου, όπως  επίσης συγχαίρει και τις ομάδες των Τρικάλων και του Βόλου 2004 για  την άνοδό τους στην Α' Εθνική κατηγορία.
Η Διοίκηση και το αθλητικό τμήμα της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της  ΑΕΛ εύχονται σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, με υγεία και  ευτυχία.