Η προετοιμασία έχει προπονήσεις με ένταση, αλλά και στιγμές διαφορετικής ξεκούρασης.

Αυτό συνέβη για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας στο προπονητικό κέντρο του Κράντζσκα Γκόρα όταν άπαντες (είτε αυτοί που είχαν αγωνιστεί στο φιλικό με την Ακαδημία Πούσκας και έκαναν αποθεραπεία είτε για τους υπόλοιπους που δεν απέφυγαν την πίεση) έγιναν… υδρόβιοι.

Κοινώς, την Πέμπτη (25/7) πέρα από τα συνηθισμένα έπαιξε και… πισίνα για τους «κυανόλευκους» της Θεσσαλίας ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Άριαν Μπελά βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν βγάλει προβλήματα τραυματισμών, ενώ υπήρξε και επίσημη ενημέρωση για ποιοι δεν ακολούθησαν την αποστολή.

«Στην προετοιμασία δεν παίρνουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας (ο Ναζίμ λόγω έλλειψης κάποιων εγγράφων που είχε σχετικά με την βίζα του και ακολουθεί ιδιαίτερο πρόγραμμα προπόνησης που του έχει δοθεί), καθώς και οι δύο Βραζιλιάνοι, που θα αποκτηθούν και θα ενσωματωθούν με την επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στην Ελλάδα, όπως και κάποιοι ακόμη…», ανέφεραν από την ΠΑΕ επακριβώς…

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Απόλλων Λάρισας έκλεισε ένα ακόμα δυνατό φιλικό. Ο λόγος για γνωστή ρουμάνικη Κραϊόβα, με το ματς να είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (27/7).

a-sports.gr