Ανεπίσημο φιλικό έδωσε σήμερα, απόγευμα Τετάρτης στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας, ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος.
Ήταν μόλις το πρώτο τεστ για την ομάδα της Λάρισας, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ, καθώς ο αγώνας ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και επίσης πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον νεοφώτιστο στην Α2 Εθνική κατηγορία Α.Σ. Καρδίτσας.
Το τεχνικό δίδυμο ελλείψει του κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ανδρών, Α. Παπαδόπουλου και Γ. Διαμαντάκου, δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα στο παρκέ, ενώ σχηματίστηκε μια πρώτη εικόνα. Δεν αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες από τους «πράσινους» και συγκεκριμένα οι Σπυρόπουλος, Κόννερ, Γουάτς και Πέττυ, ο οποίος κατέφτασε μόλις χθες στη Λάρισα.
Υπενθυμίζεται πως τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 4.30 μ.μ., στη Νεάπολη κόντρα στην ομάδα της Λουκόιλ Ακαντέμικ πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, η οποία θα έρθει στην πόλη μας και θα παραμείνει τρεις ημέρες, από Σάββατο 9/9, έως Δευτέρα 11/9 πραγματοποιώντας προπονήσεις στο κλειστό της Νεάπολης.