Ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή και με τέτοιες εμφανίσεις εκεί θα παραμείνει! Η ομάδα της Λάρισας ενάντια στον Θεσπρωτό επικράτησε με 3-0 για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η κυριαρχία της ομάδας της Λάρισας στο επιθετικό κομμάτι συνεχίστηκε και στο 20′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο σκορ όταν ο Μηνάς σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, βρήκε το αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοι.

Το σουτ του Μηνά στο 22′ δεν βρήκε εστία, ενώ στο 25′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο πρώτο γκολ από κάθε άλλη φορά. Ο Σαχινίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Κωνσταντάκου, και από πλάγια θέση και δεξιά στην μεγάλη περιοχή έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στο αριστερό δοκάρι.

Το γκολ όμως ήρθε στο 38′ όταν ο Σαχινίδης μπήκε από δεξιά, ο Διβανές σούταρε με τη μία και νικήθηκε από τον Κωνσταντάκο, όχι όμως και ο Μανσάνο που πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομαδες στα αποδυτήρια.

Ο Απόλλων Λάρισας με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου «κλείδωσε» το ματς στο 47′ όταν ο Διβανές σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Κωνσταντάκο απόκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Σαχινίδης έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 55′ ο Μανσάνο και πάλι, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπότσαρη και με συρτό σουτ  έκανε το 3-0 για τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι συνταρακτικό με τον Απόλλωνα να απηλεί για να σκοράρει κι άλλα τέρματα όμως το τελικό σκορ ήταν το 3-0.

Απόλλων Λάρισας: Σταυράκης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος (58′ Σουλίδης), Ιορδανίδης, Ανδρέου (75′ Μουτάφσκι), Αγρόδημος, Μηνάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Μανσάνο(67′ Συράκος), Διβανές

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος (52′ Μπότσαρης), Πολυχρονιάδης, Ηλίας, Νόνης, Πάνος, Πενσας(68′ Τσουμτσούδης), Λαγός, Μυρσινιάς, Ντόκος (39′ Κωστάκης), Μπίκας, Βιτόρος

Διαιτητής: Μπαλασάς (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κουφός, Φράγιος (Μακεδονίας)

*Αναδημοσίευση από sportlarissa.gr