Ο Βασίλης Φραγκιάς μετά την ήττα της Λάρισας από τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, κάτι το οποίο θα συζητήσει και με τον πρόεδρο της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Φραγκιάς είπε: «Καταρχήν εκ μέρους της ομάδας θέλω να συλλυπηθώ για τα θύματα. Ελπίζω εκεί που είναι να μας βλέπουν και χαίρονται για τον ΠΑΟΚ.

Πάνω απ όλα να θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός ενώνει. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απέκτησε μια μεγάλη διαφορά, προσπαθήσαμε στο β' ημίχρονο να αντιδράσουμε αλλά είχαμε μεγάλο θέμα και σε άμυνα και σε επίθεση.

Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ότι είμαστε καινούρια ομάδα σαν δικαιολογία. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ροστερ θα μιλήσω και με τον πρόεδρο γι’ αυτό.

Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει Έλληνες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα όπως ο Μαργαρίτης και ο Τσόχλας. Με τους ξένους έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε στην G – League ορισμένες φορές. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στη συνέχεια και πρέπει να παίξουμε επιτέλους μπάσκετ, γιατί αυτό που παίζουμε δεν είναι μπάσκετ».