Με στόχο να «σπάσουν το ρόδι» και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών υδατοσφαίρισης, οι κοπέλες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας υποδέχονται σήμερα στις 6 μ.μ. τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, για την 3η αγωνιστική.
Έχοντας μετρήσει δύο εντός έδρας ήττες έως τώρα το συγκρότημα του Γιώργου Ευαγγελού, θέλει σήμερα να γευτεί την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία και επ’ αυτού μας λέει ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας:
«Είναι ακόμη ένα από τα αναγνωριστικά παιχνίδια της α’ φάσης, στην οποία στόχο έχουμε θέσει, να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό θέλουμε και τώρα και μακάρι να έχουμε τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας» επισήμανε ο Γ. Ευαγγελός που θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα απουσιών όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια.
Την λαρισινή αποστολή αποτελούν οι οι Κούμπρα Κους, Κάρλα Τοκκίνι, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα, Χρυσούλα Καζάνα, Κατερίνα Κυροδήμου, Ιωάννα Τουλουμτζίδου, Βίκη Χασιώτη, Ασημένια Τσιγαρίδα, Αναστασία Πατούνα, Χριστίνα Μιγδάνη, Ελένη Γούλα, Ρέα Κατσιούλα και Ραφαέλα Λαμπρονίκου.
Η ΝΕΠ
Η πατρινή ομάδα έως τώρα αφού κέρδισε με ένα γκολ το Νηρέα στην έδρα της στην πρεμιέρα (9-8), εν συνεχεία ηττήθηκε με το βαρύ 16-5 από την Γλυφάδα εντός έδρας στην 2η αγωνιστική και σίγουρα αποτελεί ένα αντίπαλο στα μέτρα του ΝΟΛ.
Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών:
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
6 μ.μ. ΝΟΛ – ΝΕΠ (Αχλαδιώτης, Σπανούδης)
2μ.μ.Νηρέας – Γλυφάδα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ
1.     Γλυφάδα 6
2.    Νηρέας 3
3.    ΝΕΠ 3
4.    ΝΟΛ 0
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
3.30 μ.μ.: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
5.30 μ.μ.: Εθνικός – Βουλιαγμένη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ
1.    Βουλιαγμένη 6
2.    Ολυμπιακός 3
3.    Εθνικός 3
4.    Ρέθυμνο 0