Πρόσωπο του αγώνα έγινε στο θεσσαλικό ντέρμπι των Τρικάλων με την ΑΕΛ ο Νίκος Γιαννιτσάνης. Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους "βυσσινί", στους οποίους δεν χωρούσε ενόψει της επικείμενης συμμετοχής τους στη Super League.

Έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός στα Τρίκαλα. Το βράδυ της Τετάρτης ΑΟΤ και ΑΕΛ τέθηκαν αντιμέτωπες στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Μια από τις δύο ομάδες θα εξασφάλιζε την πρόκριση στους "16". Και το Γιαννιτσάνης ήταν αυτός που έμελλε να κρίνει την πρόκριση. Μπήκε στο 50' και 40 λεπτά μετά "σκότωσε" την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ερωτώμενος από την Cosmote TV για τα συναισθήματά του, απάντησε: "Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι δανεικός για ένα χρόνο και είμαι συγκεντρωμένος εδώ, κοιτάζω τη δουλειά μου. Είμαι επαγγελματίας. Καλή συνέχεια και στη Λάρισα. Έχει δύσκολη συνέχεια".

Όσο για το ματς; "Έγινε απίστευτο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή την πρόκριση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, το θέλαμε πολύ, γι' αυτό και το καταφέραμε. Την αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά. Να κοιτάξουμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη.

Να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται στο πρωτάθλημα για να ανεβούμε, γιατί δεν μας αξίζει. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα δείτε, θα φανεί στη διάρκεια" ήταν τα λόγια του.

Με πληροφορίες από sport24.gr