Τη στάση της από εδώ και πέρα καθορίζει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΑΕL FC Arena, ανακοινώνοντας ότι το γήπεδο (μετά τη δημοσιοποίηση των επιστολών της ΠΑΕ ΑΕΛ για χρήση του Αλκαζάρ) κλείνει!
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Για διάστημα τριών (3) και πλέον μηνών με πρόθεση συνεργασίας, αναμέναμε την πλευρά της ομάδας ( ΠΑΕ ) να βρούμε δρόμο συνεργασίας χρήσης του γηπέδου για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλο το διάστημα συνεργασίας έχουμε κάνει μεταξύ άλλων σημαντικές οικονομικές υποχωρήσεις ( διάφορες ρυθμίσεις στις συμφωνημένες δόσεις , αναμονή στα οφειλόμενα, μειώσεις τιμήματος , χορηγίες κλπ) και τεράστια υπομονή πάντα με κριτήριο το καλό της ομάδας , φτάσαμε τελικά σε συμφωνία μετά από σημαντική οπισθοχώρηση του κ Πηλαδακη πραγματοποιώντας ακόμα μια μείωση του συνολικού τιμήματος .
Στις 6-9-2018 μας στάλθηκε επιστολή ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν την σύμβαση δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν ποτέ από το ΑΕΛ FC ARENA.
Την Πέμπτη 13-9-2018 και ενώ φτάσαμε σε συμφωνία αναμέναμε την υλοποίηση αυτής υπογράφοντας από κοινού την νέα σύμβαση , ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα να καλύψουν την συμφωνία και παράλληλα μας ζητήθηκε προσωρινό παραχωρητήριο για τον επερχόμενο αγώνα. Αποδεχτήκαμε την δέσμευση ότι την Δευτέρα 17-9-2018 θα καλυφτεί το ποσό της προκαταβολής και το παραχωρητήριο δόθηκε με συμφωνία να λήξει την επομένη του αγώνα . Αφού θα καλύπτονταν η προκαταβολή, την συμφωνημένη ημερομηνία , θα υπογραφόταν και η σύμβαση της επόμενης περιόδου , αντ αυτού μας στάλθηκε επιστολή περί ΜΗ ενδιαφέροντος χρήσης του Γηπέδου και ΜΗ αποχώρησης από τους χώρους χρήσης ( γραφεία , εστιατόριο κλπ) δηλώνοντας μας παράλληλα ότι είναι σε ισχύς η παλιά σύμβαση . Σήμερα Τρίτη 18-9-2018 και εντελώς ξαφνικά μας ξαναστάλθηκε επιστολή ενημερώνοντας μας εκ νέου και ρητά ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον χρήσης του Γηπέδου και θα υπάρξει αποχώρηση από τους χώρους έως τις 22-9-2018 ημέρα Σάββατο.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η συμφωνία χρήσης για την νέα περίοδο η οποία ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ήρθε μετά από μεγάλη οπισθοχώρηση της Γήπεδο και του κ. Πηλαδακη , λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε όλο αυτό το σκηνικό , το Γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA θα κλείσει».