Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη και στάθηκε στην προσπάθεια που γίνετα8ι στην Λάρισα ώστε οι "βυσσινί" να γίνουν ξανά ένας μεγάλος σύλλογος και τον κόσμο να έρθει στο πλευρό της.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

"Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πριν την έναρξη αυτού καθώς εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ματς που ήμασταν αήττητοι και ο Παναθηναϊκός προερχόταν από μια μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα να αφήσουμε χώρο στον Παναθηναϊκό και να δουλέψουμε πάνω στην μετάβαση μας καθώς εκεί είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα της ομάδας. Έτσι βάλαμε και το δεύτερο γκολ.

Τα παιδιά έκαναν μια τρομερή προσπάθεια μέχρι το 98 λεπτό και αυτό που κρατάμε είναι μια ακόμη ιστορική νίκη για την ΑΕΛ. Δείχνει πολλά όπως και η νίκη επί του Άρη. Βέβαια έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα στην ομάδα γιατί είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα.

Εμείς το ξέρουμε, εμείς προσπαθούμε να υπηρετούμε τη συγκεκριμένη ομάδα αλλά φέτος γίνονται κάποια πράγματα που πρέπει να βγουν προς τα έξω.

Από την επόμενη αγωνιστική θα δείτε και την επένδυση που έχει γίνει στο γήπεδο, για το οποίο κατηγορηθήκαμε άδικα ενώ γίνονται πράγματα και στον προπονητικό.

Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνουμε και πιστεύει και πάλι στην ομάδα και αυτό θέλουμε και εμείς όλο και περισσότερο κόσμο να είναι δίπλα μας.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και αυτός ψάχνει το δικό του δρόμο.

Εμείς πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα που είναι ένας στόχος για εμάς και μέχρι το τέλος να κάνουμε το ανάλογο ταμείο".