Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα της3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νεάπολης.
Οι τιμές είναι:
-          10 ΕΥΡΩ
-          15 ΕΥΡΩ
-          20 ΕΥΡΩ
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).
Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.
Υπενθυμίζεται ότι:
-          Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
-          Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.
-         Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο.