Στη φυσική του έδρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης επιστρέφει ο Απόλλων Λάρισας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (14/2) με τη Δόξα Δράμας.

Οι «κυανόλευκοι», που φεύγουν από το AEL FC ARENA, γνωστοποίησαν την αλλαγή έδρας με ανακοίνωση, την Πέμπτη (14/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί στους Λαρισαίους φιλάθλους ότι το προσεχές παιχνίδι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2, με την Δόξα Δράμας (14/02, 14.45) θα διεξαχθεί στην φυσική μας έδρα, στο γήπεδο Φιλιππούπολης».

Στο μεταξύ, η ομάδα της Λάρισας ευχαρίστησε τον Ιωνικό για τη φιλοξενία στο ματς της 7ης αγωνιστικής, που διεξήχθη την Τετάρτη (10/2) στο γήπεδο της Νεάπολης.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αλλά και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, παρά το άσχημο αποτέλεσμα, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την οικογένεια Τσιριγώτη και την ΠΑΕ Ιωνικός για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν σε όλα τα μέλη της αποστολή μας, καθόλη την διάρκεια της παραμονής μας, στο γήπεδο Νίκαιας.

Είναι σίγουρο ότι θα την ανταποδώσουμε στον β' γύρο στο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας, στην Λάρισα», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Κάμπου.

a-sports.gr