Με εκτός έδρας ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Πάνου που ταξίδεψε στην Κρήτη με αρκετά προβλήματα προσπάθησε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μέσα σε μία δύσκολη έδρα και  κόντρα σε έναν ισοδύναμο αντίπαλο.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και στα πρώτα  δέκα λεπτά η πίεση και ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων δημιούργησαν  ορισμένες δύσκολες καταστάσεις.

Στα πρώτα μόλις λεπτά μία αδράνεια και  η κακή συνεννόηση στην άμυνα, έδωσαν στον ΟΦΗ την ευκαιρία να  απειλήσει με έμμεσο φάουλ στο ύψος του πέναλτι και λίγα λεπτά μετά σε  μια ανύποπτη στιγμή με μία ατομική ενέργεια η Κυδωνάκη να ανοίξει το  σκορ.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα με τον ΟΦΗ όμως να συνεχίζει  να έχει την υπεροχή και να είναι καλύτερος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την οπισθοχώρηση και την  κούραση που φάνηκε να έχει ο αντίπαλος και πήρε την πρωτοβουλία των  κινήσεων πιέζοντας συνεχώς την άμυνα του ΟΦΗ.

Η πίεση αυτή έφερε  αποτέλεσμα στο 70’ όταν και η Κόντου πήρε την κεφάλια βγάζοντας στην  πλάτη της άμυνας την Λέμε η οποία απέναντι στην Αποστολάκη έφερε το  ματς στα ίσια.

Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ενώ  συνέχιζε να είναι καλύτερη σε εκείνο το χρονικό σημείο, όταν σε μία  στιγμή αδράνειας η έμπειρη Κυδωνάκη βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και με άψογο σουτ έδωσε και πάλι το  προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η ΑΕΛ πίεσε όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει  κάποια κλασική ευκαιρία.

Γλυκόπικρη η γεύση από αυτόν τον αγώνα, μιας και η ΑΕΛ παρά το κακό ξεκίνημα έφερε τον αγώνα στα μέτρα της, ισοφάρισε και έδειξε ότι η  αυτή η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος με την μεγάλη ανανέωση του  ρόστερ μπορεί να πετύχει, αρκεί σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά να  υπάρξει και λίγη τύχη.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Λάσκου, Κούκου,  Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Αρκουλή, Σκοτεινιώτη Γ., Σιάχου

Αλλαγές: Λέμε, Χριστοδούλου, Μούκα, Κατσιάνα

Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από το Ρέθυμνο σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του ΟΦΗ για την πολύ καλή φιλοξενία για  ακόμα μια φορά.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί αυτήν την Κυριακή στο  Αλκαζάρ τις Ελπίδες Καρδίτσας.