Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα, στο φινάλε του αγώνα από τον Ατρόμητο (Μανούσος 89′) και μπαίνει πλέον σε περιπέτειες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να πατάει καλύτερα στον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Αυτό μέχρι το 20’ όταν ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς. Παρόλα αυτά οι «βυσσινί» ήταν πιο απειλητικοί, αλλά το δρόμο προς τα δίχτυα δεν το βρήκαν.
Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Φέστα μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά στο γήπεδο, αλλά μετά από ένα δεκάλεπτο ο Ατρόμητος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Η ομάδα του Κάναντι είχε μία φλύαρη υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και σε ένα διάστημα που δεν γινόταν κάτι το φοβερό. Η ΑΕΛ απείλησε στο 65’ με τον Ντέλετιτς αλλά ο Μέγιερι αντέδρασε σωστά.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 89’ όταν ο Μανούσος πήρε την πάσα από τον Μπρούνο και με εξαιρετική ενέργεια μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Συνθέσεις:
Λάρισα (Τ. Φέστα): Κρίστινσον – Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς – Καρανίκας, Φατιόν (58’ Σεσέροβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι – Ντέλετιτς, Νούνιτς (77’ Σικάβκα), Μπαργκάν (85’ Λεοζίνιο)
Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Μέγιερι – Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας – Σάκιτς, Μάντσον (83’ Νάτσος), Ούμπιδες, Κατράνης – Ουάρντα (85’ Μανούσος), Κουλούρης, Ενσικουλού (67’ Μπρούνο).

fosonline.gr