Ο Εργοτέλης άγχωσε τον κόσμο του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά έκανε τη μεγάλη ανατροπή!

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια επικράτησε 3-1 του αξιόμαχου Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό, με λίγες φάσεις. Η σημαντικότερη ήταν αυτή του Απόλλωνα Λάρισας στο 43ο λεπτό όταν ο Καρακατσάνης έκανε το κοντινό πλασέ και ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε σωτήρια. Κατά τα λοιπά, ο Εργοτέλης είχε μία ανούσια υπεροχή, προσπαθούσε να απειλήσει με σουτ και δεν έδειχνε να έχει λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο μέρος ήρθαν όλα... τούμπα! Στο 49' οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους γηπεδούχους με το 0-1 από τον Τσιλούλη, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ. Ο Εργοτέλης κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να πετύχει έναν σπουδαίο θρίαμβο ανατρέποντας το αποτέλεσμα! Κάιπερς στο 58', Σταματάκος με τρομερό γκολ στο 62' και Πάτας στο 65' διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.
Στα υπόλοιπα λεπτά ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τσιλούλη, ενώ ο Εργοτέλης είχε σπουδαίες ευκαιρίες (και δοκάρι με τον Κάιπερς) για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας (72' Μουζουλουξής), Νικολακακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (70' Βογιατζής), Κάιπερς, Εφορντ, Σταματάκος (83' Μπρους)
Απόλλων Λάρισας: Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουτρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος, Μαυρίας, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67' Λίταινας)

prismanews.gr