Οι «βυσσινί» μετά από 8 ματς στην κατηγορία δεν έχουν ακόμη σκοράρει με συνδυασμό ή κάποια κάθετη πάσα. Τα γκολ τους προήλθαν με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή ή πέναλτι.
Σε μπελάδες έχει βρεθεί η ΑΕΛ και το Σάββατο στη Λιβαδειά θα δώσει ένα κρίσιμο για το μέλλον της παιχνίδι. Το μεγάλο πρόβλημα των  «βυσσινί» φαίνεται πως έγκεινται στο δημιουργικό σκέλος και μετά τη συμπλήρωση 8 αγώνων, ακόμη δεν έχουν σκοράρει με κάθετη πάσα ή έστω έναν συνδυασμό. Ας θυμηθούμε πως επετεύχθησαν τα μόλις 4 γκολ τους, ως τώρα, στην κατηγορία.
Στην πρεμιέρα στη Ριζούπουλη ο Ντέλετιτς σημείωσε στο 30’  το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με μακρινό σουτ και μετά η ομάδα έμεινε «άσφαιρη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».  Στις 16 Σεπτεμβρίου ακολούθησε η ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, όπου ο Φατιόν ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα για λογαριασμό της στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Υστερα έμεινε στο «μηδέν» στο Περιστέρι, ενώ στο 1-0 επί του Παναιτωλικού ο Μιλοσάβλιεβιτς πανηγύρισε στο 3’ όταν του στρώθηκε η μπάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, εκείνος σούταρε, κόντραρε στον Χαντάκια, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.
Μετά από εκείνη τη νίκη ακολούθησε η ήττα στην Ξάνθη (1-0) και το 2-1 που έχασε από τη Λαμία, όπου και πάλι ο Ντέλετις δοκίμασε τα πόδια του από μακριά στο 30’ και άνοιξε τότε το σκορ. Την περασμένη εβδομάδα οι «βυσσινί» έμειναν στο 0-0 με τον ΟΦΗ και πλέον η κατανομή των 4 γκολ τους στο πρωτάθλημα έχει ως εξής: 2 μακρινά σουτ (Ντέλετιτς), 1 σουτ στα όρια της αντίπαλης περιοχής σε στατική φάση (Μιλοσάβλιεβιτς) και 1 πέναλτι (Φατιόν).
Την ίδια στιγμή βρίσκονται στην 13η θέση στο σύνολο τελικών, με μόλις 5 περισσότερες από τον αντίστοιχο ουραγό Απόλλωνα, καθώς έχουν δημιουργήσει 59 έναντι 54 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Από αυτές μόλις οι 30 είναι μέσα από τα αντίπαλα καρέ, δηλαδή κατά μέσο όρο λιγότερες από 4 σε κάθε ματς.

gazzeta.gr