Με κάθε επισημότητα ήρθε η απάντηση της διοίκησης της Λέστερ στην επιστολή της ΑΕΛ προ ολίγων εβδομάδων, με την οποία οι "βυσσινί" έδιναν συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ παράλληλα έκαναν πρόταση αδελφοποίησης των δύο ομάδων.

Στην απάντησή του ο πρόεδρος της Λέστερ ευχαριστεί για τα "καλά λόγια" την διοίκηση της ΑΕΛ, εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα στη Super League τη νέα σεζόν, ενώ όσον αφορά στο ζήτημα της αδελφοποίησης, τονίζει πως αυτό θα τεθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθεί.

Η απάντηση της Λέστερ όπως κοινοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Αγαπητοί κ. Κούγια και Λιόντο,

Σας ευχαριστώ για την φανταστική επιστολή, εκτιμώ την καλοσύνη σας που βρήκατε χρόνο για να στείλετε σε εμένα και τη Λέστερ συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Premier League. Θα μοιραστώ τα γενναιόδωρα λόγια σας με την ομάδα και τους προπονητές. Ο σύλλογος είναι πολύ περήφανος για τα επιτεύγματά του φέτος, τα οποία είναι απόρροια πραγματικής ομαδικής προσπάθειας. Τέτοια σημαντική επιτυχία δεν βασίζεται σε ατομικές μονάδες, αλλά σε μία αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα με απίθανη επιμονή. Οφείλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες και το προσωπικό της Λέστερ που τερμάτισαν ως πρωταθλητές και πλέον κοιτάμε τι θα μας φέρει η νέα σεζόν. Εκ μέρους όλης της ομάδας, σας ευχαριστώ ειλικρινώς για τη στήριξη και την ενθάρρυνσή σας, η οποία πάντα μας εμπνέει να κυνηγήσουμε τον στόχο μας.

Όσον αφορά στην ευγενική προσφορά σας για αδελφοποίηση των ομάδων μας, είναι μία θετική και ενδιαφέρουσα πρόταση για να σκεφτούμε. ΘΑ θέσω τη ζήτημα για συζήτηση στο μέλλον στο διοικητικό συμβούλιο της Λέστερ. Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να σας μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου σε εσάς και τον κάθε ένα στην ΑΕΛ και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στη Super League τη νέα σεζόν».