Ένα ακόμη παιχνίδι της Football League και συγκεκριμένα για την 11η αγωνιστική δίνει ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (14/01, 15.00) στο στάδιο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης.   

Την Παρασκευή η προπόνηση (η τελευταία ουσιαστικά δυνατή μιας και το Σάββατο έγινε ελαφρύ χαλάρωμα), που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας, είχε ένταση και δύναμη, στοιχεία που τα ζήτησε ο ίδιος ο coach για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητος των παικτών του, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Από αυτήν την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Σωτήρης Τσιλούλης που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την άδικη αποβολή του, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην Πάτρα.

Αντιθέτως επανέρχεται ο Χρήστος Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στην αποστολή μετέχουν κανονικά και οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος, Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος.

Ο κ. Θεοδοσιάδης επέλεξε 19 παίκτες:

Φιρινίδης (Τ), Παϊτέρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης και Λουκάς.