Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τη συμμετοχή του Τιμ Σπαρβ στον αγώνα της Εθνικής Φινλανδίας με την Ουαλία, αναφέρονται τα εξής:

"Με υπερηφάνεια η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά από πολλά χρόνια, καμάρωσε έναν δικό της ποδοσφαιριστή να είναι βασικός και μάλιστα αρχηγός σε Εθνική ομάδα υψηλού επιπέδου.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Τim Sparv αγωνίστηκε επί 80 λεπτά βασικός και μάλιστα με εξαιρετική απόδοση, χωρίς επαρκή προετοιμασία και με λίγα λεπτά συμμετοχής στο φιλικό μας απέναντι στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και μάλιστα, αμέσως μετά την αντικατάσταση του, η Εθνική ομάδα της Φινλανδίας δέχθηκε το γκολ της ήττας από την Εθνική Ουαλίας του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Tim Sparv θα ξεκινήσει βασικός και πάλι αρχηγός, όπως είναι πάντοτε τα τελευταία 5 χρόνια και στο μεθαυριανό επίσημο παιχνίδι της Εθνικής Φινλανδίας απέναντι στην Εθνική Ιρλανδίας.

Ευχόμαστε, η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η Διοίκηση, οι συμπαίκτες του, οι προπονητές του, αλλά και όλοι οι οπαδοί μας στον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος να έχει εξαιρετική απόδοση και η ομάδα του να νικήσει."