Tην ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή έχασαν Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας, οι οποίοι έβαλαν στο σακούλι τους από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας. Στα του αγώνα ο Πλατανιάς ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Θεσσαλούς, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε τρεις περιπτώσεις να φτάσει στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 2΄ με το σουτ του Τσακμάκη να καταλήγει μόλις άουτ και εν συνεχεία στο 3΄ και στο 26΄. Στην πρώτη φάση το σουτ του Νίλι αποκρούστηκε από Μαντζάρη, ενώ στην δεύτερη το σουτ του Τσακμάκη αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Λάρισας.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μαρσέλο Τροϊζι προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εστία του Βασιλειάδη, χωρίς όμως να τα καταφέρει με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του και στο 60΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το πλασέ όμως του Πολέτο αποκρούστηκε από τον Γκοτ με τα πόδια.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρξουν άλλες αξιόλογες φάσεις στο ματς, κάτι που είχε ως συνέπεια να μην αλλάξει κάτι στο σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.