Την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-2 γνώρισε η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, με τους βυσσινί να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία μετά τον αγώνα.

Μετά το 0-2, οι γηπεδούχοι έμειναν στην ένατη θέση με 24 πόντους, την ώρα που το «τριφύλλι» παρέμειναν τέταρτοι, με 34 βαθμούς αλλά και παιχνίδι παραπάνω.

Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεσή του, νικώντας τον Κρίστινσον που έπεσε μεν σωστά στα αριστερά αλλά δεν μπόρεσε να διώξει, για να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους στο 25ο λεπτό

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αυτή την φορά με τον Καρανίκα να ανατρέπει τον Νάγκι, στο 27’. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πρώτη εκτέλεση, η δεύτερη του Χατζηγιοβάνη ήταν κάκιστη και το α λα Πανένκα χτύπημά του να καταλήγει… εύκολα στην αγκαλιά του Κρίστινσον, με το 0-1 να διατηρείται. Ο Μπουζούκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κι αυτός από την άσπρη βούλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (3-5-2): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).