Η ΑΕΛ προηγήθηκε στη Λιβαδειά, όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε τρία λεπτά κατάφεραν την ανατροπή και πήραν τη νίκη (2-1).

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 43' με τον Κρίζμαν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μέσα σε 3'. Στο 60' χρίστηκε σκόρερ ο Σουμπίνιο, μετά από τραγικό λάθος του Μπόζοβιτς και στο 63' ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε στο πρώτο ημίωρο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ΑΕΛ ήταν αυτή που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 21' να ανοίξει το σκορ. Ο Περόνε έκανε το σουτ, μετά από φάση διαρκείας και ο Ζαρακουσας με ψαλίδι έδιωξε πάνω στην γραμμή! Στο 43' ο Κριζμάν έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τριποτσέρη, άλλαξε πορεία και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι μέσα σε 3'. Ο Σουμπίνιο στο 60' εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, αλλά ο Μπόζοβιτς δεν υπολόγισε σωστά και δέχθηκε ένα... παιδικό γκολ! Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρκόφσκι έκανε την ανατροπή για τον Λεβαδειακό και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1. Εως το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπόζοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τριποτσέρη.
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (62' Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιουσούφ (70' Σαβαντόγκο), Μαρκόφσκι.
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ (83' Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76' Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69' Ρέντζας), Κρισμάν, Περόνε.

onsports.gr