Την ήττα με 12-9 γνώρισαν τα κορίτσια του ΝΟΛ χθες στην Πάτρα από τη ΝΕΠ για την 1η αγωνιστική της γ’ φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών και αν οι διαιτητές δεν έβαζαν το χεράκι τους, θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη, χωρίς με αυτό να σημαίνει, πως άσχετα με τις διαιτητικές αποφάσεις, δεν μπορούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι αισθητά καλύτερες και να φτάσουν στον στόχο της παραμονής.

(Συγκεκριμένα στο 3ο οκτάλεπτο όταν η λαρισινή ομάδα πέρασε μπροστά με 7-6 για πρώτη φορά, οι διαιτητές απέβαλαν με αντικατάσταση - με κίτρινη κάρτα, - την Κάρλα Τοκίνιμε αποτέλεσμα η ομάδα της Πάτρας να αξιοποιήσει αυτή την απουσία του ΝΟΛ καινα περάσει πάλι μπροστά, κρατώντας το προβάδισμα ως το τέλος).
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 2-3, 4-2.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Μόργκαν 1, ΤσιμάραΕυδ., Πετάση, Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 3, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση 6, Μανέτα Β., Χρισανθοπούλου, Γεωργίου.
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Κυροδήμου 1, Τουλουμτζίδου 1, Καλογιάννη, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν., Τοκίνι, Κους 4, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα 1, Μιγδάνη.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 5-8
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 12-9
ΡΕΘΥΜΝΟ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-9
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.    ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  9
2.    ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ  4
3.    ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  3
4.    ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ   0
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (2/3)
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 1-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 18-9
ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 5-10
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9
2.    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  6
3.    ΕΘΝΙΚΟΣ  1
4.    ΓΛΥΦΑΔΑ  0
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (2/3)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ