Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο γήπεδο των Γόννων για την 25η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, όπως μας είπε και ο ίδιος ο κόουτς σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ωστόσο η ΑΕΛ άτυχη καθώς θα μπορούσε να είχε πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε την ΑΕΛ και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τους "βυσσινί" να μειώνουν στο 63' με πλασέ του Καραλούλη μέσα από την περιοχή και να έχουν και δοκάρι στο 88' σε κεφαλιά του Γεωργακόπουλου.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Καλούσης (65' Κουσιάς), Καρατάσιος, Καλφούτζος, Αναγνώστης, Μασούρας, Κυρίτσης Θ. (77' Κυρίτσης Γ.), Ευμορφίδης, Νούσιος (54' Γεωργακόπουλος), Χατζής, Καραλούλης.

Παναιτωλικός (Γιώργος Ταράσης): Σταματόπουλος, Χριστογιάννης, Μάλης, Μπελεβώνης (89' Αλομπισάτ), Νταλακούρας, Γκασούκας, Γεωργούσης, Καββαδίας (87' Κοτοφώλης), Τσιγγάρας (90+2' Μαντζανάς), Παναγιωτίδης, Μανωλάκης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μίλτος Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa:

«Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, χάσαμε σωρεία ευκαιριών και ο αντίπαλος με δυο επιθέσεις σε όλο το παιχνίδι πέτυχε δυο γκολ και πήρε την νίκη. Εμείς είχαμε πέραν των πολλών φάσεων και δοκάρι στο 88' όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-2, αλλά σταθήκαμε άτυχοι».

athleticlarissa.gr