Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στα πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας, στην Β’ φάση, του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο ματς που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω, ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στην διάθεσή του και τον Θοδωρή Τσιλούλη που επέστρεψε από την Κίνα όπου βρίσκονταν με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και το απόγευμα της Τρίτης ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα.

Η λαρισινή ομάδα με γνώμονα την καλή, αλλά και άτυχη, εμφάνισή της με τον Ιωνικό Νίκαιας επικεντρώθηκε στον θεσμό του κυπέλλου, σ’ ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μια ομάδα με πλούσιο και έμπειρο ρόστερ που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Γιάννης Τζήμας, για το ματς με τον Διαγόρα δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας, άρα ένα ματς που χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση.

Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που δίκαια απέκλεισε τον Πανιώνιο και που διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία.

Λιακόπουλος, Καράμπουλος, Πολυτάρχου και Μαχαίρας είναι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν ενεργό ρόλο και σε ομάδες της Basket League, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει, αφού εκτός από τους λόγους κύρους, μας δίνεται μέσω αυτών των παιχνιδιών η δυνατότητα να καλύψουμε την έλλειψη φιλικών παιχνιδιών κατά την περίοδο της προετοιμασίας».