Λύθηκε οριστικά το πρόβλημα με το παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στην Παναχαϊκή. Παρόλο που η ομάδα της Πάτρας έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της στην Football League λόγω αφαίρεσης του πιστοποιητικού της, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ΑΕΛ. Μετά από εξώδικο της «βυσσινί» ΠΑΕ, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 10 Απριλίου στις 16:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με την Παναχαϊκή, η οποία θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00 μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Βόμβα, ο οποίος δεν απέβαλε την ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, αλλά την τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε χωρίς να έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο ορισμός του παιχνιδιού από την Football League έγινε κατόπιν εξωδίκου προσκλήσεως δηλώσεως, την οποία κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Football League. Το περιεχόμενο του εξωδίκου θα ανέβει στο site μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προπόνηση χωρίς Βέρτζο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» μετά το ρεπό της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Αν και η ομάδα της Πάτρας είναι «αποδεκατισμένη», καθώς αγωνίζεται με λιγότερους παίκτες απ’ όσους απαιτεί η αποστολή, εντούτοις ο Σάκης Τσιώλης έχει ξεκαθαρίσει πως ο αγώνας θα είναι σαν ντέρμπι… παραμονής για την ΑΕΛ.

Εξάλλου, μετά και τις αποδοκιμασίες μερίδας των φιλάθλων στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, στην ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν με πολλά γκολ ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

Όσο για τις απουσίες, ο Δημήτρης Κομεσίδης την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα αποθεραπευτεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα μπορεί να αγωνιστεί εφόσον χρειαστεί. Σίγουροι απόντες λόγω κίτρινων καρτών οι Πολ Ουρτάδο και Μπανούσης.