Διαιτητικά όργια είχαμε χθες στην Πάτρα στον δεύτερο τελικό της Α1 γυναικών (12-11 η ΝΕΠ), καθώς μετά τη λήξη του αγώνα – και με τους διαιτητές να μην κατευθύνονται στην γραμματεία, αλλά να περιμένουν να δουν τι θα κάνει η καθυβριζόμενη εν χορώ Κούμπρα Κους, βλέποντας την να αντιδρά πετώντας νερό στον πατρινό πάγκο, την απέβαλαν με κόκκινη κάρτα! και έτσι δεν μπορεί να αγωνιστεί στον κρίσιμο σημερινό τρίτο τελικό!

Κατόπιν όλων αυτών γίνεται σαφές γιατί σήμερα το απόγευμα πρέπει να γεμίσει το κολυμβητήριο Αλκαζάρ στις 6 μ.μ. στον τρίτο και κρισιμότερο τελικό παραμονής μεταξύ ΝΟΛ- ΝΕΠ, αφού σήμερα τελειώνουν όλα κι ο νικητής παραμένει στην Α1 με τον ηττημένο να παίρνει το δρόμο για την Α2. 

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι το πολύ ξύλο που έπεφτε την πισίνα από τις Πατρινές τους έδωσε προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους… όταν πήραν σειρά τα διαιτητικά όργια! 

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3:38 της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ, κ. Σινεμόγλου για διαμαρτυρία. Μετά τη λήξη του αγώνα, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια του ΝΟΛ, Κούμπρα Κους, γιατί κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της ΝΕΠ, προκαλώντας τις αντίπαλες παίκτριες και την κερκίδα. Αμέσως μετά, για τον ίδιο λόγο, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια της ΝΕΠ, Χρυσανθοπούλου Νικολίτσα».

Τα οκτάλεπτα: 5-3 , 3-3 , 2-2 , 2-3.

ΝΕΠ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου 4, Μόρκγαν, Μπιτσάκου 2, Μανέτα, Λυκοθανάση 4 , Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη.

ΝΟΛ (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κους 3, Τσιγαρίδα 4, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Δασκαλοπούλου, αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης