Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΛ μετά την συντριβή στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 4-0. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, συνοδευόμενη από κάκιστη εμφάνιση κυρίως αμυντικά, όχι μόνο φέρνει την ΑΕΛ πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά προκαλεί απογοήτευση και οργή στο φίλαθλο κοινό, που αλλιώς περίμενε την επιστροφή των «βυσσινί» στη Super League.

Ενδεικτικό του κλίματος που αρχίζει να θυμίζει καζάνι πο βράζει, είναι πως σημειώθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας από οπαδούς της ΑΕΛ. Περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο μόλις επέστρεψε από τα Γιάννενα και ζήτησαν να μιλήσουν με στελέχη της ΠΑΕ. Τελικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης ήταν αυτός που συνομίλησε μαζί τους, ακούγοντας παράπονα και απορίες για κάποιες από τις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη στον αγώνα, ενώ απαίτησαν άμεση βελτίωση της απόδοσης και νίκη μέσα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη!

To πρόγραμμα δεν βοηθά την ΑΕΛ τη δεδομένη στιγμή, καθώς μετά το ματς στην Τούμπα, την Κυριακή η ΑΕΛ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανιώνιο, στη συνέχεια ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και μία εβδομάδα μετά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.