Τη δεύτερη σερί νίκη του που του επιτρέπει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας 2 πανηγύρισε την Κυριακή (19/1) ο Απόλλων Λάρισας.

Η ομάδα του Άριαν Μπελά επικράτησε 2-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης στη Φιλιππούπολη, χάρη σε γκολ των Μπαστακού και Σιφναίου.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, με τους Θεσσαλούς να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους Αρτινούς, με τον Γιώργο Πετράκη πλέον στον πάγκο τους, να ανεβαίνουν στο δεύτερο, αλλά να δέχονται και δεύτερο γκολ μετά τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, αφού στο 9ο λεπτό ο Κυβελίδης έκανε την ατομική ενέργεια από τα δεξιά και έβγαλε στον Χατζηστραβό που από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια, όμως, τα ηνία πέρασαν στον Απόλλωνα Λάρισας. Αρχικά ο Μέλκας σταμάτησε τη σέντρα του Μπαλοτέλι στο 13' και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ.

Ο Μέλκα έπεσε στην κλειστή του γωνία στο 37' για να αποσοβήσει σουτ του Σκούπρα στο 37' και στο 42' το δυνατό σουτ του Σουλιώτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Μπαστακός έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρτινοί έγιναν πιο πιεστικοί και κυνήγησαν το γκολ που θα επανέφερε τις ισορροπίες.

Ο Σιφναίος απείλησε με κεφαλιά για τους γηπεδούχους στο 58', αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 79' ο Αλμπάνης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μην επιτρέποντας το 1-1.

Πριν προλάβει να... θρηνήσει για τη χαμένη ευκαιρία της, η Α.Ε. Καραϊσκάκης δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με τον Σιφναίο να εκμεταλλεύεται στο 80' το λάθος του Καραγιαννίδη για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το δεύτερο γκολ... έκοψε τα φτερά των Αρτινών, που δεν κατάφεραν κάτι στα υπόλοιπα λεπτά με το 2-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Αθανάσιο Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Αντώνιο Κουκούμη (Καβάλας), ενώ 4ος ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 85' Μπαλοτέλι - 23' Παπανίκου, 76' Καραγιαννίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Ναζίμ, Χατζής, Λίταινας, Μπαλοτέλι (85' Νύκταρης), Σιφναίος (88' Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73' Τασιουλής).

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (79' Μασούρας), Κυβελίδης, Τσούτσης (87' Τερεζίου).