Νέα εξωαγωνιστικά προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσει πολύ σύντομα η ΑΕΛ. Μπορεί ο αθλητικός δικαστής να μην κάλεσε ποτέ σε απολογία την ΑΕΛ για τον αγώνα με την Καλλιθεα, όμως την Τετάρτη σε βάρος των «βυσσινί» άσκησε πειθαρχική δίωξη ο Στέφανος Μπαξεβάνης.

Έτσι, εφόσον καταδικαστούν, οι «βυσσινί» κινδυνεύουν με πρόστιμο από 2.000 έως 10.000 ευρώ για χρησιμοποίηση πυρσών και φωτοβολίδων στο παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα. Ταο πρόβλημα μπορεί να γιγαντωθεί, εάν τις προσεχείς μέρες ακολουθήσει δίωξη για τη φωτοβολίδα που πετάχτηκε από οπαδό της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Τρικάλων στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ την Μεγάλη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δίωξης:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη: Σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, νόμιμα εκπροσωπούμενης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 2 εδ. α΄, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Λάρισα-Καλλιθέα της 2/4/2016)».