Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε συμπόνια στον ΓΣΛ Φάρο που πάλευε για την παραμονή με το τζάμπολ, πέρασε νικηφόρα, 95-83, από τη Λάρισα, έστω κι αν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.

Σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ, πάντως ο ΓΣΛ Φάρος «κλείδωσε» μαθηματικά την παραμονή, έχοντας ρεκόρ 8 νίκες – 17 ήττες, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Πειραιά παρατάχτηκε με πολλές απουσίες, καθώς ο Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ εκτός για να ξεκουραστεί έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο Μπόμπι Μπράουν με 19 πόντους.
Ο αντικαταστάτης του Κιμ Τιλί στην Α1 (σ.σ ο Γάλλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), Κάιλ Ουίλτζερ, σημείωσε 13 πόντους, όσους είχε και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σπανούλης. Για πρώτη φορά στη δωδεκάδα της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού δηλώθηκε ο 17χρονος Ανδρέας Τσουμάνης, ο οποίος στο τέλος πήρε 1:10 χρόνο συμμετοχής.

Από τους Θεσσαλούς ο… συνήθης ύποπτος Στιβ Μπαρτ πέτυχε 22 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 38-44, 63-68, 83-95.

in.gr