Τον πολύ καλό εαυτό τους θυμήθηκαν  (αν και ελλιπείς) οι κοπέλες του ΝΟΛ, οι οποίες κόντραραν στα ίσα τον ισχυρό ΑΝΟΓ μέσα στο σπίτι του για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Και μπορεί εν τέλει να ηττήθηκαν με 10-7, όμως έως και το τελευταίο οκταλεπτο, το παιχνίδι ήταν στη διαφορά ενός γκολ!
Οι παίκτριες του ΝΟΛ έδειξαν τρομερό χαρακτήρα, πείσμα και μαχητικό πνεύμα κόντρα σε μία έως τώρα αήττητη αντίπαλο, την οποία κοίταξαν στα μάτια, θυμίζοντας την ομάδα που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!
Να αναφέρουμε πως οι κοπέλες του ΝΟΛ αγωνίζονται μεθαύριο Παρασκευή στο Χαλάνδρι με το Νηρέα στις 8.15 μ.μ. για την 5η αγωνιστική της Α1  πόλο γυναικών και εξ αιτίας αυτού θα μείνουν στην Αθήνα και θα προπονηθούν αύριο στο Μαρούσι. Στο εν λόγω παιχνίδι το ΝΟΛ αναμένεται να ενισχύσει και η Ιόλη Μπενέκου, η οποία ήρθε από τις ΗΠΑ!
Τα οκταλεπτα: 2-1, 2-2, 3-3, 3-1.
ΓΛΥΦΑΔΑ: Καρύτσα, Καλαργυρου 2, Μαμογλου 3, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Λούδη 1, Κοντονή 1, Φραγκιουδακη,     Κόλλια, Ακριτίδου, Γαλιατσατου.
ΝΟΛ: Καζάνα, Κους 3, Τσιγαριδα 1, Τοκινι 1, Ν. Μπαλατσα 1, Μ. Μπαλατσα 1, Τουλουμτζιδου, Πατούνα, Μιγδανη, Σαμαρά, Λαμπρονικου.