Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο contra αποκάλυψε πως ο Μασούρας έχει τριπλάσια χρηματιστηριακή αξία έναντι των 800.000 ευρώ, ποσό με το οποίο φημολογούνταν πως είχε κλείσει το «deal» με τον Ολυμπιακό για να πωληθεί ο άσος των βυσσινί.

«800 χιλιάρικα ο Μασούρας; Το ποσό είναι κωμικό» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Κούγια, ενώ δεν επιβεβαίωσε πως ο παίκτης έκλεισε στον Ολυμπιακό αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από Γερμανία και Ολλανδία.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Γιάννης είναι πολύ ταλαντούχος και η αξία του αυτή τη στιγμή είναι η τριπλάσια και ίσως παραπάνω. Δεν πρόκειται να φύγει με λιγότερα χρήματα από την ΑΕΛ, με την οποία έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο».

Το όνομα του πάντως συνεχίζει να «παίζει» για τον Ολυμπιακό μιας και εντυπωσιάζει. Πως και τον εμπιστεύτηκε ο Ηλίας Φυντάνης;

«Οι προηγούμενοι προπονητές τον είχαν στην Κ20. Κανείς δεν τον πίστευε. Ο Ηλίας τον ήξερε από την Παναχαϊκή. Μαζί του έκανε ντεμπούτο το 2014 (στο 3-0 της Παναχαϊκής κόντρα στον Βύζα Μεγάρων). Είναι τυχερός που έχει τον Ηλία και μαθαίνει πράγματα».

Ωραία, ο Ολυμπιακός όπως μας λέτε δεν τον έχει κλείσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από αλλού;

«Για τον Γιάννη είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δουλέψει σκληρά. Τον έχουν παρακολουθήσει τόσο από την Γερμανία όσο και την Ολλανδία. Είναι γνωστό το όνομα του πλέον εκεί που πρέπει και αν συνεχίσει έτσι, τότε η βολιδοσκόπηση σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση. Δεν έχει μάνατζερ όμως, εγώ γνωρίζω καλά τον πατέρα του και με εμπιστεύεται, οπότε αν έρθει η ώρα θα γίνει το καλύτερο για το παιδί και την ΑΕΛ».